Cum Sa Aveti Grija De Bijuterii | Tipsuri

We find 40 tips
 
Curatati Bijuteriile In Mod Regulat. Folositi Eventual O Solutie Profesionala Pentru Curatarea Bijuteriilor (cititi Intotdeauna Instructiunile De Folosire) !
 
Spray-urile, Parfumul Si Transpiratia Pot Cauza Bijuteriilor Pierderea Stralucirii. Aplicati Cosmeticele, Parfumul Sau Sparay-ul Inainte De A Va Pune Bijuteriile.
 
Nu Expuneti Bijuteriile Care Au Pietre Pretioase La Apa Sarata Sau Substante Chimice Dure Cum Ar Fi Clorul Sau Detergentii. Aceste Produse Chimice Vor Ataca Gema Si Luciul Acesteia.
 
Smaraldul ! Acesta Este Uns Cu Rasini Si Uleiuri De Catre Bijutieri Pentru Ai Astupa Imperfectiunile. Nu Folositi Apa Fierbinte Si Ultrasonice.
 
Curatati Safirul Cu O Solutie De Apa Si Sapun Sau Cu Solutii Speciale Din Comert. Desi Curatarea Mecanica Este Sigura Evitati Aceasta In Cazul In Care Piarta Este Adanc Ingropata In Bijuterie.
 
Nu Purtati Bijuteriile De Aur Atunci Cand Faceti Baie Sau Spalati. Sapunul Nu Ii Va Face Rau Aurului Insa Va Lasa O Pelicula De Sapun Ce Va Imbraca Bijuteria Provocand In Acest Fel Pierderea Luciului Si A Unui Aspect Placut.
 
Puteti Mentine Un Luciu Stralucitor Bijuteriilor Dumneavoastra Confectionate Din Aur Sau Platina Daca Le Spalati Cu O Solutie Facuta Din Apa Si Detergent De Vase Cu Ajutorul Unei Periute De Dinti Mai Moi, Dupa Care Uscati-le Si Stergetile Foarte Bine. Nu Este Recomandat Acest Tratament Pentru Bijuteriile Care Au Pietre Pretioase Sau Semipretioase.
 
Nu Spalati Sau Periati Niciodata Opalul. Folositi O Carpa Moale Si Uscata Sau Usor Umezita.
 
Chihlimbarul Este Sensibil La Caldura, Tensiune Si Chimicale. Stergeti-l Sau Clatiti-l In Apa Cu Sapun. Nu Folositi Ultrasonice.
 
Nu Va Expuneti Pietrele Pretioase La Apa Sarata Sau Chimicale Dure Cum Ar Fi Detergentii Sau Clorul. Acestea Pot Ataca Lustrul Gemelor.
 
Bijuteriile Care Contin Tanzanit Pot Fi Curatate Folosind O Solutie De Apa Si Sapun. Nu Folositi Niciodata Curatatori Chimici Sau Mecanici.
 
Aurul, Argintul Si Platina Au Intre 2 Si 4 Pe Scala Lui Mohs A Duritatii. Nisipul Are 7, Ceea Ce Inseamna Ca Metalele Pretioase Sant Mai Moi Decat Nisipul Si Pot Se Pot Zgaria Foarte Usor.
 
Atunci Cand Curatati Lapis Lazuli Evitati Apa Fierbinte. Spalati Cu O Solutie De Apa Si Sapun. Spalati Doar Daca Este Necesar Si Clatiti Cu Apa Rece. Uscati-l Bine. Evitati Aparatele De Curatat Cu Aburi Si Ultrasonicele.
 
Nu Folositi Solutii Chimice De Curatat Pentru Acvamarin. Evitati Caldura. Folositi O Solutie De Apa Si Sapun.
 
Lolit-ul ! Evitati Socurile Termice. Evitati Acizii. Se Poate Trata Cu Ultrasonice. Spalati Cu O Solutie De Amoniac, Clatiti Si Uscati Foarte Bine.
 
Curatati Alexandritul Cu O Solutie De Apa Si Sapun, Alcool Sau Solutii Speciale De Curat. Puteti Folosi Si Produse Mecanice De Curatat.
 
Tineti Bijuteriile Departe De Clor. Nu Purtati Bijuteriile In Piscina Sau Atunci Cand Folositi Produse De Inalbire Sau Curatare Care Contin Clor. Clorul Intra In Reactie Cu Aurul, In Special La Temperaturi Inalte. Expunerea Aurului La Clor Poate Produce O Decolorare Permanenta Bijuteriilor Dumneavoastra De Aur.
 
Nu Folositi Pentru Curatare Produse Chimice Sau Mecanice Pentru Smarald. Aceste Metode Pot Dizolva Uleiul Folosit In Timpul Prelucrarii Care A Fost Folosit Pentru A Umple Incluziunile. Curatati-l Cu O Solutie De Apa Si Sapun Si Mergeti Anual La Bijutier Pentru A Unge Cu Ulei Smaraldul.
 
Praful Poate Actiona Ca Un Abraziv Iar Elementele Naturii Pot Cauza Deformarea Bijuteriilor Dumneavoastra. Tineti Bijuteriile (mai Ales Cele Vechi) Intr-un Loc Uscat Si Racoros, Ferit De Praf. Ideal Ar Fi Un Seif.
 
Nu Pastrati Perlele In Locuri Ermetice. Perla Are Nevoie De Umiditate. Daca Mediul In Care Stau Este Prea Uscat Acestea Se Pot Fisura.
 
 
   
  1 2 next >>
   
 
Bijuterii
rss   Twitter  Facebook
 
| More
Firma contabilitate | Gazduit de Namebox