Cum Sa Aveti Grija De Bijuterii | Tipsuri

We find 40 tips
 
Cel Mai Sigur Pentru Curatarea Granatului Este Folosirea Unei Solutii De Apa Cu Sapun.
 
Caldura Si Lumina Puternica Pot Cauza Schimbarea Sau Disparitia Culorii La Apatit. Nu Se Curata Cu Ultrasunete.
 
Peridotul Se Poate Fisura Daca Este Supus Unui Soc Termic. Nu Folositei Ultrasonice. Poate Fi Atacat De Acizi. Poate Fi Spalat Intr-o Solutie De Amoniac Si Periat.
 
Atunci Cand Curatati Lapis Lazuli Evitati Apa Fierbinte. Spalati Cu O Solutie De Apa Si Sapun. Spalati Doar Daca Este Necesar Si Clatiti Cu Apa Rece. Uscati-l Bine. Evitati Aparatele De Curatat Cu Aburi Si Ultrasonicele.
 
Turcoazul ! Nu Folositei Apa Fierbinte Sau Ultrasonice. Este Sensibil La Acizi. Cosmeticele Sau Transpiratia Pot Decolora Piatra. Spalati Cu Amoniac, Clatiti Si Uscati.
 
Pietrele Pretioase Opace Cum Ar Fi Turcoazul, Malachitul Sau Lapis Lazuli Au Nevoie De O Ingrijire Speciala. Nu Folositi Nciodata Un Ultrasunetele Pentru Curatarea Lor, Amoniac Sau Alte Solutii Chimice. Aceste Geme Trebuiesc Doar Sterse Cu O Carpa Umeda Extrem De Fina. Ele Pot Avea Pori Si Pot Absorbi Chimicalele, Chiar Si Sapunul Formand In Interiorul Lor Niste Pete Intunecate.
 
Curatati Alexandritul Cu O Solutie De Apa Si Sapun, Alcool Sau Solutii Speciale De Curat. Puteti Folosi Si Produse Mecanice De Curatat.
 
Purtati Cat Mai Des Bijuteriile De Argint Pentru A Incetini Procesul De Oxidare A Lor.
 
Malahitul ! Nu Folositi Apa Fiarta Sau Ultrasonice. Evitati Caldura, Solventii Si Acizii. Curatati Usor Cu O Solutie De Apa Si Sapun.
 
Nu Pastrati Perlele In Locuri Ermetice. Perla Are Nevoie De Umiditate. Daca Mediul In Care Stau Este Prea Uscat Acestea Se Pot Fisura.
 
Lolit-ul ! Evitati Socurile Termice. Evitati Acizii. Se Poate Trata Cu Ultrasonice. Spalati Cu O Solutie De Amoniac, Clatiti Si Uscati Foarte Bine.
 
Puteti Mentine Un Luciu Stralucitor Bijuteriilor Dumneavoastra Confectionate Din Aur Sau Platina Daca Le Spalati Cu O Solutie Facuta Din Apa Si Detergent De Vase Cu Ajutorul Unei Periute De Dinti Mai Moi, Dupa Care Uscati-le Si Stergetile Foarte Bine. Nu Este Recomandat Acest Tratament Pentru Bijuteriile Care Au Pietre Pretioase Sau Semipretioase.
 
Tineti Perlele Departe De Clor, Sparayul De Par, Parfumuri Si Cosmetice, Cosmetice Si Alte Chimicale Deoarece Acestea Risca Sa Atace Perla.
 
In Cazul In Care Aveti O Viata Mai Dinamica Aveti Nevoie De Masuri Speciale De Precautie Cu Anumite Bijuterii Care Au Pietre Pretioase. Smaraldul De Exemplu Este Fragil Si Nu Ar Trebui Sa Fie Purtat Atunci Cand Faceti Curat In Casa Sau Alt Gen De Activitati Unde Piatra Ar Putea Fi Lovita Sau Deteriorata.
 
Toate Margele De Sticla Pot Fi Curatate Cu O Carpa Uda Moale Si Cu Detergent. Evitati Produsele De Curatat Abrazive, Deoarece Unele Margele De Sticla Pot Avea O Pojghita Numita "Aurora Borealis".
 
Nu Folositi Produse Chimice Sau Mecanice De Curatat Pentru Peridot. Folositi Pur Si Simplu O Solutie De Apa Cu Sapun.
 
Nu Spalati Sau Periati Niciodata Opalul. Folositi O Carpa Moale Si Uscata Sau Usor Umezita.
 
Tineti Bijuteriile Departe De Clor. Nu Purtati Bijuteriile In Piscina Sau Atunci Cand Folositi Produse De Inalbire Sau Curatare Care Contin Clor. Clorul Intra In Reactie Cu Aurul, In Special La Temperaturi Inalte. Expunerea Aurului La Clor Poate Produce O Decolorare Permanenta Bijuteriilor Dumneavoastra De Aur.
 
Aurul, Argintul Si Platina Au Intre 2 Si 4 Pe Scala Lui Mohs A Duritatii. Nisipul Are 7, Ceea Ce Inseamna Ca Metalele Pretioase Sant Mai Moi Decat Nisipul Si Pot Se Pot Zgaria Foarte Usor.
 
Spray-urile, Parfumul Si Transpiratia Pot Cauza Bijuteriilor Pierderea Stralucirii. Aplicati Cosmeticele, Parfumul Sau Sparay-ul Inainte De A Va Pune Bijuteriile.
 
 
   
  1 2 next >>
   
 
Bijuterii
rss   Twitter  Facebook
 
| More
Firma contabilitate | Gazduit de Namebox