Cum Sa Aveti Grija De Bijuterii | Tipsuri

We find 40 tips
 
Praful Poate Actiona Ca Un Abraziv Iar Elementele Naturii Pot Cauza Deformarea Bijuteriilor Dumneavoastra. Tineti Bijuteriile (mai Ales Cele Vechi) Intr-un Loc Uscat Si Racoros, Ferit De Praf. Ideal Ar Fi Un Seif.
 
Chihlimbarul Este Sensibil La Caldura, Tensiune Si Chimicale. Stergeti-l Sau Clatiti-l In Apa Cu Sapun. Nu Folositi Ultrasonice.
 
Bijuteriile Care Contin Tanzanit Pot Fi Curatate Folosind O Solutie De Apa Si Sapun. Nu Folositi Niciodata Curatatori Chimici Sau Mecanici.
 
Folositi O Bucata De Piele Speciala Pentru A Va Curata Bijuteriile De Aur. Aceasta Este Fina Si Este Cea Mai Sigura Atunci Cand Doriti Sa Redati Lustru Bijuteriilor Dumneavoastra.
 
Turcoazul ! Nu Folositei Apa Fierbinte Sau Ultrasonice. Este Sensibil La Acizi. Cosmeticele Sau Transpiratia Pot Decolora Piatra. Spalati Cu Amoniac, Clatiti Si Uscati.
 
Curatati Safirul Cu O Solutie De Apa Si Sapun Sau Cu Solutii Speciale Din Comert. Desi Curatarea Mecanica Este Sigura Evitati Aceasta In Cazul In Care Piarta Este Adanc Ingropata In Bijuterie.
 
Nu Spalati Sau Periati Niciodata Opalul. Folositi O Carpa Moale Si Uscata Sau Usor Umezita.
 
Nu Va Expuneti Pietrele Pretioase La Apa Sarata Sau Chimicale Dure Cum Ar Fi Detergentii Sau Clorul. Acestea Pot Ataca Lustrul Gemelor.
 
Nu Folositi Solutii Chimice De Curatat Pentru Acvamarin. Evitati Caldura. Folositi O Solutie De Apa Si Sapun.
 
Nu Purtati Bijuterii Atunci Cand Mergeti La Inotat. Clorul Din Piscina Va Poate Ataca Bijuteriile.
 
Aurul, Argintul Si Platina Au Intre 2 Si 4 Pe Scala Lui Mohs A Duritatii. Nisipul Are 7, Ceea Ce Inseamna Ca Metalele Pretioase Sant Mai Moi Decat Nisipul Si Pot Se Pot Zgaria Foarte Usor.
 
Indepartati Bijuteriile Atunci Cand : Va Dati Cu Spary, Folositi Produse Cosmetice, Faceti Curat In Casa Si Folositi Produse De Curatat, Inotati In Piscina, Spalati, Este Extrem De Frig Sau De Cald.
 
Toate Margele De Sticla Pot Fi Curatate Cu O Carpa Uda Moale Si Cu Detergent. Evitati Produsele De Curatat Abrazive, Deoarece Unele Margele De Sticla Pot Avea O Pojghita Numita "Aurora Borealis".
 
Smaraldul ! Acesta Este Uns Cu Rasini Si Uleiuri De Catre Bijutieri Pentru Ai Astupa Imperfectiunile. Nu Folositi Apa Fierbinte Si Ultrasonice.
 
Tineti Bijuteriile Departe De Clor. Nu Purtati Bijuteriile In Piscina Sau Atunci Cand Folositi Produse De Inalbire Sau Curatare Care Contin Clor. Clorul Intra In Reactie Cu Aurul, In Special La Temperaturi Inalte. Expunerea Aurului La Clor Poate Produce O Decolorare Permanenta Bijuteriilor Dumneavoastra De Aur.
 
Perlele Pot Fi Spalate Cu O Solutie De Apa Cu Sapun. Feriti-le De Chimicale, Abrazivi Sau Alti Solventi. Aceste Substante Pot Dauna Perlei.
 
Caldura Si Lumina Puternica Pot Cauza Schimbarea Sau Disparitia Culorii La Apatit. Nu Se Curata Cu Ultrasunete.
 
Curatati Bijuteriile In Mod Regulat. Folositi Eventual O Solutie Profesionala Pentru Curatarea Bijuteriilor (cititi Intotdeauna Instructiunile De Folosire) !
 
Nu Folositi Pentru Curatare Produse Chimice Sau Mecanice Pentru Smarald. Aceste Metode Pot Dizolva Uleiul Folosit In Timpul Prelucrarii Care A Fost Folosit Pentru A Umple Incluziunile. Curatati-l Cu O Solutie De Apa Si Sapun Si Mergeti Anual La Bijutier Pentru A Unge Cu Ulei Smaraldul.
 
Tineti Perlele Departe De Clor, Sparayul De Par, Parfumuri Si Cosmetice, Cosmetice Si Alte Chimicale Deoarece Acestea Risca Sa Atace Perla.
 
 
   
  1 2 next >>
   
 
Bijuterii
rss   Twitter  Facebook
 
| More
Firma contabilitate | Gazduit de Namebox