Cum Sa Aveti Grija De Bijuterii | Tipsuri

We find 40 tips
 
Platina Care Este Unul Dintre Metalele Pretioase Cele Mai Rare Si Mai Apreciate Poate Fi Curatata In Acelasi Fel In Care Va Curati Celelalte Bijuterii. O Curatare Profesionala O Data La Sasse Luni Va Mentine Bijuteria Dumneavoastra De Platina Intr-o Forma Extraordinara.
 
Puteti Mentine Un Luciu Stralucitor Bijuteriilor Dumneavoastra Confectionate Din Aur Sau Platina Daca Le Spalati Cu O Solutie Facuta Din Apa Si Detergent De Vase Cu Ajutorul Unei Periute De Dinti Mai Moi, Dupa Care Uscati-le Si Stergetile Foarte Bine. Nu Este Recomandat Acest Tratament Pentru Bijuteriile Care Au Pietre Pretioase Sau Semipretioase.
 
Atunci Cand Curatati Lapis Lazuli Evitati Apa Fierbinte. Spalati Cu O Solutie De Apa Si Sapun. Spalati Doar Daca Este Necesar Si Clatiti Cu Apa Rece. Uscati-l Bine. Evitati Aparatele De Curatat Cu Aburi Si Ultrasonicele.
 
Turcoazul ! Nu Folositei Apa Fierbinte Sau Ultrasonice. Este Sensibil La Acizi. Cosmeticele Sau Transpiratia Pot Decolora Piatra. Spalati Cu Amoniac, Clatiti Si Uscati.
 
Toate Margele De Sticla Pot Fi Curatate Cu O Carpa Uda Moale Si Cu Detergent. Evitati Produsele De Curatat Abrazive, Deoarece Unele Margele De Sticla Pot Avea O Pojghita Numita "Aurora Borealis".
 
Praful Poate Actiona Ca Un Abraziv Iar Elementele Naturii Pot Cauza Deformarea Bijuteriilor Dumneavoastra. Tineti Bijuteriile (mai Ales Cele Vechi) Intr-un Loc Uscat Si Racoros, Ferit De Praf. Ideal Ar Fi Un Seif.
 
Depozitati Bijuteriile Care Au Pietre Pretioase Separat In Pungi Moi Sau Pungi De Plastic.
 
Nu Purtati Bijuterii Atunci Cand Mergeti La Inotat. Clorul Din Piscina Va Poate Ataca Bijuteriile.
 
Aurul, Argintul Si Platina Au Intre 2 Si 4 Pe Scala Lui Mohs A Duritatii. Nisipul Are 7, Ceea Ce Inseamna Ca Metalele Pretioase Sant Mai Moi Decat Nisipul Si Pot Se Pot Zgaria Foarte Usor.
 
Gemele Care Pot Fi Afectate De Soare Sant : Ametistul (devine Mai Pal), Ametrinul (isi Poate Schimba Culoarea), Acvamarinul (devine Mai Pal), Aenturinul (cele Transparente Isi Pierd Culoarea), Berilul (cele Maro Sau Orange Isi Pot Schimba Culoarea In Roz Pal), Citrinul (isi Poate Schimba Culoarea), Kunzitul (devine Pal Sau Isi Pierde Culoarea), Quartzul Roz (devine Mai Pal).
 
Smaraldul ! Acesta Este Uns Cu Rasini Si Uleiuri De Catre Bijutieri Pentru Ai Astupa Imperfectiunile. Nu Folositi Apa Fierbinte Si Ultrasonice.
 
Nu Folositi Pentru Curatare Produse Chimice Sau Mecanice Pentru Smarald. Aceste Metode Pot Dizolva Uleiul Folosit In Timpul Prelucrarii Care A Fost Folosit Pentru A Umple Incluziunile. Curatati-l Cu O Solutie De Apa Si Sapun Si Mergeti Anual La Bijutier Pentru A Unge Cu Ulei Smaraldul.
 
Folositi O Bucata De Piele Speciala Pentru A Va Curata Bijuteriile De Aur. Aceasta Este Fina Si Este Cea Mai Sigura Atunci Cand Doriti Sa Redati Lustru Bijuteriilor Dumneavoastra.
 
Nu Spalati Sau Periati Niciodata Opalul. Folositi O Carpa Moale Si Uscata Sau Usor Umezita.
 
Curatati Alexandritul Cu O Solutie De Apa Si Sapun, Alcool Sau Solutii Speciale De Curat. Puteti Folosi Si Produse Mecanice De Curatat.
 
Tineti Bijuteriile Departe De Clor. Nu Purtati Bijuteriile In Piscina Sau Atunci Cand Folositi Produse De Inalbire Sau Curatare Care Contin Clor. Clorul Intra In Reactie Cu Aurul, In Special La Temperaturi Inalte. Expunerea Aurului La Clor Poate Produce O Decolorare Permanenta Bijuteriilor Dumneavoastra De Aur.
 
Indepartati Bijuteriile Atunci Cand : Va Dati Cu Spary, Folositi Produse Cosmetice, Faceti Curat In Casa Si Folositi Produse De Curatat, Inotati In Piscina, Spalati, Este Extrem De Frig Sau De Cald.
 
Nu Pastrati Perlele In Locuri Ermetice. Perla Are Nevoie De Umiditate. Daca Mediul In Care Stau Este Prea Uscat Acestea Se Pot Fisura.
 
Nu Va Expuneti Pietrele Pretioase La Apa Sarata Sau Chimicale Dure Cum Ar Fi Detergentii Sau Clorul. Acestea Pot Ataca Lustrul Gemelor.
 
Diopsidul ! Nu Folositi Apa Fierbinte Sau Ultrasonice. Nu Il Expuneti La Acid Fluorhidric. Este Sensibil La Caldura. Se Poate Curata Cu Amoniac.
 
 
   
  1 2 next >>
   
 
Bijuterii
rss   Twitter  Facebook
 
| More
Firma contabilitate | Gazduit de Namebox