Cum Sa Aveti Grija De Bijuterii | Tipsuri

We find 40 tips
 
Atunci Cand Curatati Lapis Lazuli Evitati Apa Fierbinte. Spalati Cu O Solutie De Apa Si Sapun. Spalati Doar Daca Este Necesar Si Clatiti Cu Apa Rece. Uscati-l Bine. Evitati Aparatele De Curatat Cu Aburi Si Ultrasonicele.
 
Gemele Care Pot Fi Afectate De Soare Sant : Ametistul (devine Mai Pal), Ametrinul (isi Poate Schimba Culoarea), Acvamarinul (devine Mai Pal), Aenturinul (cele Transparente Isi Pierd Culoarea), Berilul (cele Maro Sau Orange Isi Pot Schimba Culoarea In Roz Pal), Citrinul (isi Poate Schimba Culoarea), Kunzitul (devine Pal Sau Isi Pierde Culoarea), Quartzul Roz (devine Mai Pal).
 
Aurul, Argintul Si Platina Au Intre 2 Si 4 Pe Scala Lui Mohs A Duritatii. Nisipul Are 7, Ceea Ce Inseamna Ca Metalele Pretioase Sant Mai Moi Decat Nisipul Si Pot Se Pot Zgaria Foarte Usor.
 
Nu Pastrati Perlele In Locuri Ermetice. Perla Are Nevoie De Umiditate. Daca Mediul In Care Stau Este Prea Uscat Acestea Se Pot Fisura.
 
In Cazul In Care Aveti O Viata Mai Dinamica Aveti Nevoie De Masuri Speciale De Precautie Cu Anumite Bijuterii Care Au Pietre Pretioase. Smaraldul De Exemplu Este Fragil Si Nu Ar Trebui Sa Fie Purtat Atunci Cand Faceti Curat In Casa Sau Alt Gen De Activitati Unde Piatra Ar Putea Fi Lovita Sau Deteriorata.
 
Curatati Safirul Cu O Solutie De Apa Si Sapun Sau Cu Solutii Speciale Din Comert. Desi Curatarea Mecanica Este Sigura Evitati Aceasta In Cazul In Care Piarta Este Adanc Ingropata In Bijuterie.
 
Perlele Pot Fi Spalate Cu O Solutie De Apa Cu Sapun. Feriti-le De Chimicale, Abrazivi Sau Alti Solventi. Aceste Substante Pot Dauna Perlei.
 
Toate Margele De Sticla Pot Fi Curatate Cu O Carpa Uda Moale Si Cu Detergent. Evitati Produsele De Curatat Abrazive, Deoarece Unele Margele De Sticla Pot Avea O Pojghita Numita "Aurora Borealis".
 
Nu Folositi Pentru Curatare Produse Chimice Sau Mecanice Pentru Smarald. Aceste Metode Pot Dizolva Uleiul Folosit In Timpul Prelucrarii Care A Fost Folosit Pentru A Umple Incluziunile. Curatati-l Cu O Solutie De Apa Si Sapun Si Mergeti Anual La Bijutier Pentru A Unge Cu Ulei Smaraldul.
 
Caldura Si Lumina Puternica Pot Cauza Schimbarea Sau Disparitia Culorii La Apatit. Nu Se Curata Cu Ultrasunete.
 
Curatati Alexandritul Cu O Solutie De Apa Si Sapun, Alcool Sau Solutii Speciale De Curat. Puteti Folosi Si Produse Mecanice De Curatat.
 
Chihlimbarul Este Sensibil La Caldura, Tensiune Si Chimicale. Stergeti-l Sau Clatiti-l In Apa Cu Sapun. Nu Folositi Ultrasonice.
 
Nu Spalati Sau Periati Niciodata Opalul. Folositi O Carpa Moale Si Uscata Sau Usor Umezita.
 
Turcoazul ! Nu Folositei Apa Fierbinte Sau Ultrasonice. Este Sensibil La Acizi. Cosmeticele Sau Transpiratia Pot Decolora Piatra. Spalati Cu Amoniac, Clatiti Si Uscati.
 
Nu Folositi Produse Chimice Sau Mecanice De Curatat Pentru Peridot. Folositi Pur Si Simplu O Solutie De Apa Cu Sapun.
 
Alexandritul Poate Fi Curatat Cu O Solutie De Apa Si Sapun, Alcool Sau Alte Produse Speciale De Curatat. Puteti Deasemenea Sa Folositi Curatatoare Mecanice.
 
Peridotul Se Poate Fisura Daca Este Supus Unui Soc Termic. Nu Folositei Ultrasonice. Poate Fi Atacat De Acizi. Poate Fi Spalat Intr-o Solutie De Amoniac Si Periat.
 
Bijuteriile Care Contin Tanzanit Pot Fi Curatate Folosind O Solutie De Apa Si Sapun. Nu Folositi Niciodata Curatatori Chimici Sau Mecanici.
 
Spray-urile, Parfumul Si Transpiratia Pot Cauza Bijuteriilor Pierderea Stralucirii. Aplicati Cosmeticele, Parfumul Sau Sparay-ul Inainte De A Va Pune Bijuteriile.
 
Nu Purtati Bijuteriile De Aur Atunci Cand Faceti Baie Sau Spalati. Sapunul Nu Ii Va Face Rau Aurului Insa Va Lasa O Pelicula De Sapun Ce Va Imbraca Bijuteria Provocand In Acest Fel Pierderea Luciului Si A Unui Aspect Placut.
 
 
   
  1 2 next >>
   
 
Bijuterii
rss   Twitter  Facebook
 
| More
Firma contabilitate | Gazduit de Namebox