Cum Sa Aveti Grija De Bijuterii | Tipsuri

We find 40 tips
 
Cel Mai Sigur Pentru Curatarea Granatului Este Folosirea Unei Solutii De Apa Cu Sapun.
 
Diopsidul ! Nu Folositi Apa Fierbinte Sau Ultrasonice. Nu Il Expuneti La Acid Fluorhidric. Este Sensibil La Caldura. Se Poate Curata Cu Amoniac.
 
Peridotul Se Poate Fisura Daca Este Supus Unui Soc Termic. Nu Folositei Ultrasonice. Poate Fi Atacat De Acizi. Poate Fi Spalat Intr-o Solutie De Amoniac Si Periat.
 
Nu Purtati Bijuterii Atunci Cand Mergeti La Inotat. Clorul Din Piscina Va Poate Ataca Bijuteriile.
 
Turcoazul ! Nu Folositei Apa Fierbinte Sau Ultrasonice. Este Sensibil La Acizi. Cosmeticele Sau Transpiratia Pot Decolora Piatra. Spalati Cu Amoniac, Clatiti Si Uscati.
 
Spray-urile, Parfumul Si Transpiratia Pot Cauza Bijuteriilor Pierderea Stralucirii. Aplicati Cosmeticele, Parfumul Sau Sparay-ul Inainte De A Va Pune Bijuteriile.
 
Gemele Care Pot Fi Afectate De Soare Sant : Ametistul (devine Mai Pal), Ametrinul (isi Poate Schimba Culoarea), Acvamarinul (devine Mai Pal), Aenturinul (cele Transparente Isi Pierd Culoarea), Berilul (cele Maro Sau Orange Isi Pot Schimba Culoarea In Roz Pal), Citrinul (isi Poate Schimba Culoarea), Kunzitul (devine Pal Sau Isi Pierde Culoarea), Quartzul Roz (devine Mai Pal).
 
Nu Va Expuneti Pietrele Pretioase La Apa Sarata Sau Chimicale Dure Cum Ar Fi Detergentii Sau Clorul. Acestea Pot Ataca Lustrul Gemelor.
 
Malahitul ! Nu Folositi Apa Fiarta Sau Ultrasonice. Evitati Caldura, Solventii Si Acizii. Curatati Usor Cu O Solutie De Apa Si Sapun.
 
Bijuteriile Care Contin Tanzanit Pot Fi Curatate Folosind O Solutie De Apa Si Sapun. Nu Folositi Niciodata Curatatori Chimici Sau Mecanici.
 
Toate Margele De Sticla Pot Fi Curatate Cu O Carpa Uda Moale Si Cu Detergent. Evitati Produsele De Curatat Abrazive, Deoarece Unele Margele De Sticla Pot Avea O Pojghita Numita "Aurora Borealis".
 
Folositi O Bucata De Piele Speciala Pentru A Va Curata Bijuteriile De Aur. Aceasta Este Fina Si Este Cea Mai Sigura Atunci Cand Doriti Sa Redati Lustru Bijuteriilor Dumneavoastra.
 
Curatati Safirul Cu O Solutie De Apa Si Sapun Sau Cu Solutii Speciale Din Comert. Desi Curatarea Mecanica Este Sigura Evitati Aceasta In Cazul In Care Piarta Este Adanc Ingropata In Bijuterie.
 
Curatati Bijuteriile In Mod Regulat. Folositi Eventual O Solutie Profesionala Pentru Curatarea Bijuteriilor (cititi Intotdeauna Instructiunile De Folosire) !
 
Pietrele Pretioase Opace Cum Ar Fi Turcoazul, Malachitul Sau Lapis Lazuli Au Nevoie De O Ingrijire Speciala. Nu Folositi Nciodata Un Ultrasunetele Pentru Curatarea Lor, Amoniac Sau Alte Solutii Chimice. Aceste Geme Trebuiesc Doar Sterse Cu O Carpa Umeda Extrem De Fina. Ele Pot Avea Pori Si Pot Absorbi Chimicalele, Chiar Si Sapunul Formand In Interiorul Lor Niste Pete Intunecate.
 
Smaraldul ! Acesta Este Uns Cu Rasini Si Uleiuri De Catre Bijutieri Pentru Ai Astupa Imperfectiunile. Nu Folositi Apa Fierbinte Si Ultrasonice.
 
Curatati Alexandritul Cu O Solutie De Apa Si Sapun, Alcool Sau Solutii Speciale De Curat. Puteti Folosi Si Produse Mecanice De Curatat.
 
Nu Folositi Pentru Curatare Produse Chimice Sau Mecanice Pentru Smarald. Aceste Metode Pot Dizolva Uleiul Folosit In Timpul Prelucrarii Care A Fost Folosit Pentru A Umple Incluziunile. Curatati-l Cu O Solutie De Apa Si Sapun Si Mergeti Anual La Bijutier Pentru A Unge Cu Ulei Smaraldul.
 
Chihlimbarul Este Sensibil La Caldura, Tensiune Si Chimicale. Stergeti-l Sau Clatiti-l In Apa Cu Sapun. Nu Folositi Ultrasonice.
 
Nu Expuneti Bijuteriile Care Au Pietre Pretioase La Apa Sarata Sau Substante Chimice Dure Cum Ar Fi Clorul Sau Detergentii. Aceste Produse Chimice Vor Ataca Gema Si Luciul Acesteia.
 
 
   
  1 2 next >>
   
 
Bijuterii
rss   Twitter  Facebook
 
| More
Firma contabilitate | Gazduit de Namebox