Cum Sa Aveti Grija De Bijuterii | Tipsuri

We find 40 tips
 
Lolit-ul ! Evitati Socurile Termice. Evitati Acizii. Se Poate Trata Cu Ultrasonice. Spalati Cu O Solutie De Amoniac, Clatiti Si Uscati Foarte Bine.
 
Gemele Care Pot Fi Afectate De Soare Sant : Ametistul (devine Mai Pal), Ametrinul (isi Poate Schimba Culoarea), Acvamarinul (devine Mai Pal), Aenturinul (cele Transparente Isi Pierd Culoarea), Berilul (cele Maro Sau Orange Isi Pot Schimba Culoarea In Roz Pal), Citrinul (isi Poate Schimba Culoarea), Kunzitul (devine Pal Sau Isi Pierde Culoarea), Quartzul Roz (devine Mai Pal).
 
Nu Va Expuneti Pietrele Pretioase La Apa Sarata Sau Chimicale Dure Cum Ar Fi Detergentii Sau Clorul. Acestea Pot Ataca Lustrul Gemelor.
 
Turcoazul ! Nu Folositei Apa Fierbinte Sau Ultrasonice. Este Sensibil La Acizi. Cosmeticele Sau Transpiratia Pot Decolora Piatra. Spalati Cu Amoniac, Clatiti Si Uscati.
 
Nu Folositi Pentru Curatare Produse Chimice Sau Mecanice Pentru Smarald. Aceste Metode Pot Dizolva Uleiul Folosit In Timpul Prelucrarii Care A Fost Folosit Pentru A Umple Incluziunile. Curatati-l Cu O Solutie De Apa Si Sapun Si Mergeti Anual La Bijutier Pentru A Unge Cu Ulei Smaraldul.
 
In Cazul In Care Aveti O Viata Mai Dinamica Aveti Nevoie De Masuri Speciale De Precautie Cu Anumite Bijuterii Care Au Pietre Pretioase. Smaraldul De Exemplu Este Fragil Si Nu Ar Trebui Sa Fie Purtat Atunci Cand Faceti Curat In Casa Sau Alt Gen De Activitati Unde Piatra Ar Putea Fi Lovita Sau Deteriorata.
 
Caldura Si Lumina Puternica Pot Cauza Schimbarea Sau Disparitia Culorii La Apatit. Nu Se Curata Cu Ultrasunete.
 
Tineti Perlele Departe De Clor, Sparayul De Par, Parfumuri Si Cosmetice, Cosmetice Si Alte Chimicale Deoarece Acestea Risca Sa Atace Perla.
 
Diopsidul ! Nu Folositi Apa Fierbinte Sau Ultrasonice. Nu Il Expuneti La Acid Fluorhidric. Este Sensibil La Caldura. Se Poate Curata Cu Amoniac.
 
Smaraldul ! Acesta Este Uns Cu Rasini Si Uleiuri De Catre Bijutieri Pentru Ai Astupa Imperfectiunile. Nu Folositi Apa Fierbinte Si Ultrasonice.
 
Alexandritul Poate Fi Curatat Cu O Solutie De Apa Si Sapun, Alcool Sau Alte Produse Speciale De Curatat. Puteti Deasemenea Sa Folositi Curatatoare Mecanice.
 
Nu Expuneti Bijuteriile Care Au Pietre Pretioase La Apa Sarata Sau Substante Chimice Dure Cum Ar Fi Clorul Sau Detergentii. Aceste Produse Chimice Vor Ataca Gema Si Luciul Acesteia.
 
Toate Margele De Sticla Pot Fi Curatate Cu O Carpa Uda Moale Si Cu Detergent. Evitati Produsele De Curatat Abrazive, Deoarece Unele Margele De Sticla Pot Avea O Pojghita Numita "Aurora Borealis".
 
Aurul, Argintul Si Platina Au Intre 2 Si 4 Pe Scala Lui Mohs A Duritatii. Nisipul Are 7, Ceea Ce Inseamna Ca Metalele Pretioase Sant Mai Moi Decat Nisipul Si Pot Se Pot Zgaria Foarte Usor.
 
Curatati Bijuteriile In Mod Regulat. Folositi Eventual O Solutie Profesionala Pentru Curatarea Bijuteriilor (cititi Intotdeauna Instructiunile De Folosire) !
 
Praful Poate Actiona Ca Un Abraziv Iar Elementele Naturii Pot Cauza Deformarea Bijuteriilor Dumneavoastra. Tineti Bijuteriile (mai Ales Cele Vechi) Intr-un Loc Uscat Si Racoros, Ferit De Praf. Ideal Ar Fi Un Seif.
 
Folositi O Bucata De Piele Speciala Pentru A Va Curata Bijuteriile De Aur. Aceasta Este Fina Si Este Cea Mai Sigura Atunci Cand Doriti Sa Redati Lustru Bijuteriilor Dumneavoastra.
 
Nu Folositi Produse Chimice Sau Mecanice De Curatat Pentru Peridot. Folositi Pur Si Simplu O Solutie De Apa Cu Sapun.
 
Bijuteriile Care Contin Tanzanit Pot Fi Curatate Folosind O Solutie De Apa Si Sapun. Nu Folositi Niciodata Curatatori Chimici Sau Mecanici.
 
Nu Purtati Bijuteriile De Aur Atunci Cand Faceti Baie Sau Spalati. Sapunul Nu Ii Va Face Rau Aurului Insa Va Lasa O Pelicula De Sapun Ce Va Imbraca Bijuteria Provocand In Acest Fel Pierderea Luciului Si A Unui Aspect Placut.
 
 
   
  1 2 next >>
   
 
Bijuterii
rss   Twitter  Facebook
 
| More
Firma contabilitate | Gazduit de Namebox