Cum Sa Aveti Grija De Bijuterii | Tipsuri

We find 40 tips
 
Curatati Alexandritul Cu O Solutie De Apa Si Sapun, Alcool Sau Solutii Speciale De Curat. Puteti Folosi Si Produse Mecanice De Curatat.
 
In Cazul In Care Aveti O Viata Mai Dinamica Aveti Nevoie De Masuri Speciale De Precautie Cu Anumite Bijuterii Care Au Pietre Pretioase. Smaraldul De Exemplu Este Fragil Si Nu Ar Trebui Sa Fie Purtat Atunci Cand Faceti Curat In Casa Sau Alt Gen De Activitati Unde Piatra Ar Putea Fi Lovita Sau Deteriorata.
 
Turcoazul ! Nu Folositei Apa Fierbinte Sau Ultrasonice. Este Sensibil La Acizi. Cosmeticele Sau Transpiratia Pot Decolora Piatra. Spalati Cu Amoniac, Clatiti Si Uscati.
 
Nu Folositi Pentru Curatare Produse Chimice Sau Mecanice Pentru Smarald. Aceste Metode Pot Dizolva Uleiul Folosit In Timpul Prelucrarii Care A Fost Folosit Pentru A Umple Incluziunile. Curatati-l Cu O Solutie De Apa Si Sapun Si Mergeti Anual La Bijutier Pentru A Unge Cu Ulei Smaraldul.
 
Purtati Cat Mai Des Bijuteriile De Argint Pentru A Incetini Procesul De Oxidare A Lor.
 
Bijuteriile Care Contin Tanzanit Pot Fi Curatate Folosind O Solutie De Apa Si Sapun. Nu Folositi Niciodata Curatatori Chimici Sau Mecanici.
 
Nu Pastrati Perlele In Locuri Ermetice. Perla Are Nevoie De Umiditate. Daca Mediul In Care Stau Este Prea Uscat Acestea Se Pot Fisura.
 
Diopsidul ! Nu Folositi Apa Fierbinte Sau Ultrasonice. Nu Il Expuneti La Acid Fluorhidric. Este Sensibil La Caldura. Se Poate Curata Cu Amoniac.
 
Alexandritul Poate Fi Curatat Cu O Solutie De Apa Si Sapun, Alcool Sau Alte Produse Speciale De Curatat. Puteti Deasemenea Sa Folositi Curatatoare Mecanice.
 
Smaraldul ! Acesta Este Uns Cu Rasini Si Uleiuri De Catre Bijutieri Pentru Ai Astupa Imperfectiunile. Nu Folositi Apa Fierbinte Si Ultrasonice.
 
Platina Care Este Unul Dintre Metalele Pretioase Cele Mai Rare Si Mai Apreciate Poate Fi Curatata In Acelasi Fel In Care Va Curati Celelalte Bijuterii. O Curatare Profesionala O Data La Sasse Luni Va Mentine Bijuteria Dumneavoastra De Platina Intr-o Forma Extraordinara.
 
Indepartati Bijuteriile Atunci Cand : Va Dati Cu Spary, Folositi Produse Cosmetice, Faceti Curat In Casa Si Folositi Produse De Curatat, Inotati In Piscina, Spalati, Este Extrem De Frig Sau De Cald.
 
Nu Folositi Produse Chimice Sau Mecanice De Curatat Pentru Peridot. Folositi Pur Si Simplu O Solutie De Apa Cu Sapun.
 
Nu Folositi Solutii Chimice De Curatat Pentru Acvamarin. Evitati Caldura. Folositi O Solutie De Apa Si Sapun.
 
Puteti Mentine Un Luciu Stralucitor Bijuteriilor Dumneavoastra Confectionate Din Aur Sau Platina Daca Le Spalati Cu O Solutie Facuta Din Apa Si Detergent De Vase Cu Ajutorul Unei Periute De Dinti Mai Moi, Dupa Care Uscati-le Si Stergetile Foarte Bine. Nu Este Recomandat Acest Tratament Pentru Bijuteriile Care Au Pietre Pretioase Sau Semipretioase.
 
Folositi O Bucata De Piele Speciala Pentru A Va Curata Bijuteriile De Aur. Aceasta Este Fina Si Este Cea Mai Sigura Atunci Cand Doriti Sa Redati Lustru Bijuteriilor Dumneavoastra.
 
Spray-urile, Parfumul Si Transpiratia Pot Cauza Bijuteriilor Pierderea Stralucirii. Aplicati Cosmeticele, Parfumul Sau Sparay-ul Inainte De A Va Pune Bijuteriile.
 
Chihlimbarul Este Sensibil La Caldura, Tensiune Si Chimicale. Stergeti-l Sau Clatiti-l In Apa Cu Sapun. Nu Folositi Ultrasonice.
 
Nu Purtati Bijuterii Atunci Cand Mergeti La Inotat. Clorul Din Piscina Va Poate Ataca Bijuteriile.
 
Nu Spalati Sau Periati Niciodata Opalul. Folositi O Carpa Moale Si Uscata Sau Usor Umezita.
 
 
   
  1 2 next >>
   
 
Bijuterii
rss   Twitter  Facebook
 
| More
Firma contabilitate | Gazduit de Namebox