Cum Sa Aveti Grija De Bijuterii | Tipsuri

We find 40 tips
 
Turcoazul ! Nu Folositei Apa Fierbinte Sau Ultrasonice. Este Sensibil La Acizi. Cosmeticele Sau Transpiratia Pot Decolora Piatra. Spalati Cu Amoniac, Clatiti Si Uscati.
 
In Cazul In Care Aveti O Viata Mai Dinamica Aveti Nevoie De Masuri Speciale De Precautie Cu Anumite Bijuterii Care Au Pietre Pretioase. Smaraldul De Exemplu Este Fragil Si Nu Ar Trebui Sa Fie Purtat Atunci Cand Faceti Curat In Casa Sau Alt Gen De Activitati Unde Piatra Ar Putea Fi Lovita Sau Deteriorata.
 
Perlele Pot Fi Spalate Cu O Solutie De Apa Cu Sapun. Feriti-le De Chimicale, Abrazivi Sau Alti Solventi. Aceste Substante Pot Dauna Perlei.
 
Indepartati Bijuteriile Atunci Cand : Va Dati Cu Spary, Folositi Produse Cosmetice, Faceti Curat In Casa Si Folositi Produse De Curatat, Inotati In Piscina, Spalati, Este Extrem De Frig Sau De Cald.
 
Smaraldul ! Acesta Este Uns Cu Rasini Si Uleiuri De Catre Bijutieri Pentru Ai Astupa Imperfectiunile. Nu Folositi Apa Fierbinte Si Ultrasonice.
 
Nu Folositi Pentru Curatare Produse Chimice Sau Mecanice Pentru Smarald. Aceste Metode Pot Dizolva Uleiul Folosit In Timpul Prelucrarii Care A Fost Folosit Pentru A Umple Incluziunile. Curatati-l Cu O Solutie De Apa Si Sapun Si Mergeti Anual La Bijutier Pentru A Unge Cu Ulei Smaraldul.
 
Nu Spalati Sau Periati Niciodata Opalul. Folositi O Carpa Moale Si Uscata Sau Usor Umezita.
 
Bijuteriile Care Contin Tanzanit Pot Fi Curatate Folosind O Solutie De Apa Si Sapun. Nu Folositi Niciodata Curatatori Chimici Sau Mecanici.
 
Diopsidul ! Nu Folositi Apa Fierbinte Sau Ultrasonice. Nu Il Expuneti La Acid Fluorhidric. Este Sensibil La Caldura. Se Poate Curata Cu Amoniac.
 
Praful Poate Actiona Ca Un Abraziv Iar Elementele Naturii Pot Cauza Deformarea Bijuteriilor Dumneavoastra. Tineti Bijuteriile (mai Ales Cele Vechi) Intr-un Loc Uscat Si Racoros, Ferit De Praf. Ideal Ar Fi Un Seif.
 
Curatati Alexandritul Cu O Solutie De Apa Si Sapun, Alcool Sau Solutii Speciale De Curat. Puteti Folosi Si Produse Mecanice De Curatat.
 
Platina Care Este Unul Dintre Metalele Pretioase Cele Mai Rare Si Mai Apreciate Poate Fi Curatata In Acelasi Fel In Care Va Curati Celelalte Bijuterii. O Curatare Profesionala O Data La Sasse Luni Va Mentine Bijuteria Dumneavoastra De Platina Intr-o Forma Extraordinara.
 
Caldura Si Lumina Puternica Pot Cauza Schimbarea Sau Disparitia Culorii La Apatit. Nu Se Curata Cu Ultrasunete.
 
Chihlimbarul Este Sensibil La Caldura, Tensiune Si Chimicale. Stergeti-l Sau Clatiti-l In Apa Cu Sapun. Nu Folositi Ultrasonice.
 
Spray-urile, Parfumul Si Transpiratia Pot Cauza Bijuteriilor Pierderea Stralucirii. Aplicati Cosmeticele, Parfumul Sau Sparay-ul Inainte De A Va Pune Bijuteriile.
 
Gemele Care Pot Fi Afectate De Soare Sant : Ametistul (devine Mai Pal), Ametrinul (isi Poate Schimba Culoarea), Acvamarinul (devine Mai Pal), Aenturinul (cele Transparente Isi Pierd Culoarea), Berilul (cele Maro Sau Orange Isi Pot Schimba Culoarea In Roz Pal), Citrinul (isi Poate Schimba Culoarea), Kunzitul (devine Pal Sau Isi Pierde Culoarea), Quartzul Roz (devine Mai Pal).
 
Peridotul Se Poate Fisura Daca Este Supus Unui Soc Termic. Nu Folositei Ultrasonice. Poate Fi Atacat De Acizi. Poate Fi Spalat Intr-o Solutie De Amoniac Si Periat.
 
Nu Va Expuneti Pietrele Pretioase La Apa Sarata Sau Chimicale Dure Cum Ar Fi Detergentii Sau Clorul. Acestea Pot Ataca Lustrul Gemelor.
 
Nu Purtati Bijuterii Atunci Cand Mergeti La Inotat. Clorul Din Piscina Va Poate Ataca Bijuteriile.
 
Purtati Cat Mai Des Bijuteriile De Argint Pentru A Incetini Procesul De Oxidare A Lor.
 
 
   
  1 2 next >>
   
 
Bijuterii
rss   Twitter  Facebook
 
| More
Firma contabilitate | Gazduit de Namebox