Bijuterii Din Argint Pentru Barbati 3 Tendinte 2011

Citit de 1945 ori
 
Barbatii poarta bijuterii! Nimic nou! Se intampla asta inca de pe vremea faraonilor egipteni sau a vechilor regi care purtau bijuterii chiar mai multe decat femeile acelor timpuri. Astazi, barbatii poarta bijuterii si accesorii pentru a-si defini personalitatea, clasa sociala si cultura care ii reprezinta.
Daca esti unul dintre acei barbati sau daca vrei sa oferi cadouri bijuterii unui astfel de barbat, te intereseaza cu siguranta trend-urile anului 2011 in materie de bijuterii pentru barbati:

1. Milan Men’s Fashion Week 2011 a pus accentul pe revenirea acelor pandantive army si a masivelor lanturi in moda masculina. Dintre designerii ce au evidentiat in colectiile lor acest trend se numara Vivienne Westwood si Emporio Armani.

2. Barbatii sportivi, cu constitutie masiva, puternica, vor parca sa se “declare” prin bijuterii unice, cu materiale rare, semnate de designeri recunoscuti. Inele de barbati deosebite sunt alegerea cea mai frecventa in 2011, iar inca din 2008 castiga teren coliere impletite si bratari din argint sau piele, cat mai late.

3. Materialele bijuteriilor pentru barbati sunt un aspect foarte important. Trendul anului 2011 este cu precadere orientat catre materiale ce pot pune in valoare masculinul. Bijuterii din piele, bijuterii de inox si bijuterii din argint pot fi purtate cu incredere si asortate tinutelor casual, elegante sau office. Acel gri-argintiu “merge” cu orice si negrul va oferi un plus de rafinament usor de remarcat. Accesorii deosebite, butoni si bratari cu aceste materiale nu ar trebui sa lipseasca din garderoba barbatilor in …voga.

Mai multe bijuterii pentru barbati si accesorii in trend sau idei de cadouri gasiti in magazin, pe www.Argintarie.ro, la categoria Bijuterii din argint pentru barbati.

 

 
Bijuterii
rss   Twitter  Facebook
 
| More
Firma contabilitate | Gazduit de Namebox