Pietre Pretioase In Forma De Inima

Citit de 2070 ori
 
Pietrele pretioase nu sant doar pentru a fi folosite in domeniul modei, ci pentru mai multe scopuri. Poate fi o investitie cu valoare sentimentala. Avand in vedere acest lucru cumparati o gema pentru o persoana la care tineti. Un inel nu reprezinta doar un lucru ornamental si frumos ci si o marturie nepieritoare a unui cuplu iubitor.

A darui cuiva o piatra pretioasa in forma de inima inseamna doua lucruri: faptul ca va daruiti inima acelei persoane si precum cristalele sant pentru totdeauna, tot asa este si afectiunea dumneavoastra.

Dar inainte de a ingenunchia pe covorul rosu si a spune "vrei sa fii..." sant o multime de lucruri de care trebuie sa tineti seama. Alegerea unei pietre pretioase in forma de inima necesita mai mult decat "imi place". Trebuie sa identificati anumite categorii de pietre pretioase care intradevar vor dura o eternitate.

Pentru a evalua o gema care sa emane caldura, trebuie sa o studiati din toate unghiurile si partile si sa fiti atenti la proportii. La achizitionarea unei geme in forma de inima care sa aibe o taietura perfecta, trebuie sa fiti atenti ca aceasta sa prezinte un efect concav cat si convex.

Potrivit mai multor descoperiri, simetria ideala a formei trebuie sa fie relevanta atat ca lungime cat si ca latime pentru persoana care o va purta.

Iata cateva idei care va vor ajuta sa alegeti gema perfecta pentru partenerul dumneavoastra.

Calitate


 • Sant culorile la fel pe toate partile? Uneori o taietura nereusita poate afecta culoarea.

 • Uitati-va la lobi, daca sant echilibrati pentru a evita disproportia care este cauzata de o taietura neechilibrata. Deasemenea verificati alinierea dintre un punct si lobi, chiar daca lobii arata perfect, poate fi cazul in care alinierea nu poate fi perfecta.

 • Observati daca colturile sant ascutite sau rotunde, deoarece in cazul in care sant rotunde aceasta denota o taietura de slaba calitate.


Design-uri


 • Art Deco - utilizeaza trasaturi neobisnuite si indraznete in stil.

 • Solitaire - aici ghiarele care tin piatra sant accentuate. Tipul solitaire necesita cel putin 5 ghiare; 4 sant folosite pentru a proteja piatra si a 5-a este folosita pentru a proteja varful ascutit al pietrei.
 • Accentuat - inele pot fi imperecheata cu diferite pietre pretioase. Unele dintre acestea sant in forma de smarald sau cele cu forma ovala. Cele mai preferate sant setarile de tip canal care sant subtile si permit inimii sa fie in atentie.

 • Claddagh - la acest model designerii prefera sa foloseasca rubine, diamante sau smaralde.

 • Trei Pietre - acest design poate reprezenta trecutul, prezentul si viitorul. In acest caz ati pute alege un design care sa contina 3 pietre pretioase de diferite culori.

 • Inset - se folosesc grupuri si setari care devin mai degraba obisnuite dar adaugand vibratii incercuind gema.Modele Alternative

Din cauza ca modelele in forma de inima sant greu de gasit datorita faptului ca sant si greu de taiat si lustruit, cuplurile se pot decide in schimb pentru ceva difeit, acceptabil.

 • Grupuri mici de geme asezate in forma de inima.

 • Gravati forma inimii pe bijuterie acolo unde piatra pretioasa urmeaza a fi atasata. Puteti opta pentru a o pune de-a lungul benzii sau dedesubtul setarii.

 

 
Bijuterii
rss   Twitter  Facebook
 
| More
Firma contabilitate | Gazduit de Namebox