Acvamarinul Piatra Celor Nascuti In Martie

Citit de 2062 ori
 
In ce luna santeti nascut? Daca santeti interesat de pietre pretioase atunci probabil ca stiti piatra care apartine lunii dumneavoastra de nastere. Gema celor nascuti in luna Martie este acvamarinul. Aceasta poate fi gasita in nuante de verde-albastru sau albastru-verde.

Daca ati traduce cuvantul "acvamarin", acesta inseamna literalmente apa de mare. Cu foarte multi ani in urma, oamenii credeau ca daca tin un acvamarin in gura pot chema marile spirite care le vor putea raspunde la intrebarile pe care le aveau. Existau deasemenea acei oameni care scufundau acvamarinul in apa dupa care foloseau acea apa sa trateze afectiunile oculare. sughitul, si alte boli respiratorii minore.

Intorcandu-ne inapoi in timp in anul 1920, un acvamarin imens a fost descoperit in Brazilia si cantarea 110 grame. Culoarea exterioara era verzuie insa partea interioara avea o culoare albastra. Puteti gasi un acvamarin care are 879 carat la muzeul britanic iar la un alt muzeu aflat in statul Los Angeles puteti gasi un acvamarin care are 638 carat. Eleanor Roosevelt a primit un diamant avand 1874 carat si poate fi gasit si in locuinta lor din New York.

Aceasta piatra pretioasa este simbolul pentru aniversarea celui de-al 19-lea an al casatoriei. Este disponibila in doua gradatii AA si AAA, ambele avand taieturi curate. Gemele care au AA sant disponibile in tonuri deschise si medii, iar cele care au AAA au nuante de la mediu spre inchis.

Ne este greu sa gasesti un acvamarin. Le puteti gasi la magazinele de bijuterii din zona dumneavoastra sau le puteti gasi deasemenea si online. Le puteti gasi de obicei montate in pandative, cercei sau inele. Tot ce trebuie sa faceti este sa alegeti dintr-o multime de varietati de modele si design-uri, le puteti cumpara pentru dumneavoastra sau le puteti oferi cadou.

Daca santeti nascuti in luna Martie ar trebui sa aveti cel putin o bijuterie in care sa fie montat un acvamarin. Unii spun ca adece noroc purtatorului si ca depinde de dumneavoastra s-o dovediti. Asa ca, ce mai asteptati? Il puteti cumpara de la un magazin de bijutetii local sau unul online.

Acvamarinul este o gema care are o multime de istorii, iar oamenii din antichitate aveau multe convingeri legate de ea. Ati incercat vreodata sa scufundati un acvamarin in apa? Nu strica sa incercati si poate ca se vor intampla si miracole privind nevoile dumneavoastra de sanatate sau este posibil sa gasiti raspunsuri pentru unele intrebari din viata dumneavoastra. Oamenii din antichitate sigur nu ar fi avut asemenea idei daca nu ar fi fost in stare sa si le dovedeasca.

Acvamarinul este doar una dintre multe alte geme considerate a fi pretoase. Un an are 12 luni asa ca ati putea gasi cel putin 12 pietre pretioase pe piata. Unele dintre ele au chiar preturi accesibile insa altele sant destul de scumpe.

Gasiti acvamarinul potrivit care sa se potriveasca atat gustului cat si personalitatii dumneavoastra.

 

 
Bijuterii
rss   Twitter  Facebook
 
| More
Firma contabilitate | Gazduit de Namebox