Geme Create Pentru Bijuterii

Citit de 1637 ori
 
Gemele au aceasta caracteristica specifica da a fi capabile sa straluceasca de unele singure. O frumusete de cea mai buna calitate. Unele dintre cele mai rare si mai fine pietre pretioase sant lustruite si transformate in bijuterii care ajung sa fie atat de scumpe incat ati putea cumpara si o casa cu ele. Unele din aceste bijuterii sant concepute de catre producatori de marca, altele sant personalizate dupa dorinta clientului. Oricum, cele mai populare pietre pretioase transformate in bijuterii sant acceptate pe larg de catre cumparatori.

Lucrul bun despre pietrele pretioase este acela ca ele se gasesc din abundenta si se pot crea o infinitate de modele si stiluri cu ajutorul lor in industria bijuteriilor. Uneori ele sant transformate in pandative. Clientii sant foarte specifici in ceea ce priveste bijuteriile lor. Isi doresc un design cat mai unic si cat mai sofisticat.

Gemele sant unite cu metale pretioase cum ar fi argintul, aurul sau platina pentru a le face mai atractive. Ele sant fabricate si turnate in asa fel incat sa se contopeasca cat mai bine cu metalele respective, astfel incat sa rezulte o bijuterie frumoasa. Ca sa nu mai specificam ca puteti combina diferite tipuri de geme intre ele. Spre exemplu, un inel facut din aur in care se pot incrusta multe diamante mai mici si ca piatra principala un rubin superb. Aceasta piesa probabil ar costa cateva mii de dolari.

Deci, pentru ce sant bijuteriile?

Doua cuvinte. Investitii si accesorii. Uneori probabil va intrebati de ce femeile tanjesc dupa aceste mici si nepretuite minuni. Acest lucru se datoreaza faptului ca o data cu trecerea timpului aceste pietre pretioase devin tot mai rare. Iar cand acel moment va veni si aceste piese nu vor putea sa mai fie gasite atat de usor, aceia care au in posesie asemenea valori ar putea castiga un milion doar vanzandu-le. In ceea ce priveste accesorizarea o rochie frumoasa nu ar straluci fara ajutorul unei bijuterii. Ele adauga eleganta si stralucire acelora care o poarta.

Magazinele de bijuterii ofera o multime de modele si de stiluri. Va puteti construi singur bijuteriile. Potriviti-le cu o culoare la alegerea dumneavoastra si cu gema zilei de nastere a persoanei pe care o iubesti. Ati putea deasemenea sa faceti alegerea bazandu-va pe o piatra pretioasa la alegerea dumneavoastra, in functie de ziua de nastere sau in functie de culoare.

Iata o lista de pietre pretioase destul de fascinante incat sa fie incrustate in bijuterii:

Alexandrit-ul

Aceasta gema este facuta artificial pentru a se reduce costurile. O caracteristica specifica a acestei pietre este aceea ca ea nu are o culoare certa. Unele sant de culoare verde in lumina soarelui si isi schimba culoarea in rosu atunci cand este luminata de lumina artificiala. Grosimea deasemenea contribuie la schimbarea culorii. Fiti prudenti atunci cand cumparati aceste pietre deoarece sant sensibile la lumina.

Chihlimbar-ul

Culoarea acestei geme variaza de la galben pana la maro. Din punct de vedere stiintific chihlimbar-ul vine de la seva de brad intarita si fosilizata. Organic cum este chihlimbar-ul nu poate fi lustruit si nici nu poate fi taiat si transformat intr-o piatra pretioasa astfel incat sa fie montat intr-o bijuterie.

Jad-ul

Candva folosit ca moneda de schimb, popularitatea jadului vine de la chinezi care credeau ca aceasta piatra aduce noroc si de aceia ei o incorporau in tot felul de bijuterii. Jad-ul este suficient de dur pentru a putea fi purtat zi de zi.

Topaz-ul

Cunoscut pentru culoarea sa cu nuante albastre luminoase acesta este si piatra celor nascuti in Decembrie. Dar nu tot topaz-ul are culoarea albastra. Poate fi gasit si in culori cum ar fi roz si galben. Aceasta gema este populara datorita pretului accesibil si al duritatii sale.,

Ochiul Pisicii

Luandu-ne dupa numele sau, aceasta piatra arata ca fanta subtire pupilei de ochi de pisica. Acea fanta este cauzata de reflexia luminii care formeaza prin alunecare unghiuri in paralel catre suprafata pietrei. Acestea pot fi gasite in nuante de gri, alb si galben.

 

 
Bijuterii
rss   Twitter  Facebook
 
| More
Firma contabilitate | Gazduit de Namebox