Diamante Garantate

Citit de 1302 ori
 
Inainte de a incepe sa cumparati diamante este bine sa luati in considerare ca este bine sa faceti afaceri cu un bijutier specializat in vanzarea unor astfel de diamante. Bijutieri care sa vanda astfel de diamante sant foarte putini in lume, mai precis dintre toti bijutierii doar 5% dintre ei vand aceste diamante garantate. In cazul in care cumparati un astfel de diamant veti observa ca va costa mai mult decat alte diamante, dar cand veti vedea ce puteti obtine veti realiza ca se merita extra cheltuiala.

In primul rand, diamantele garantate au o polita de rascumparare pe viata. Asta ce inseamna? Inseamna ca indiferent de cat timp ati cumparat diamantul il puteti duce inapoi la bijutierul de unde l-ati cumparat si veti obtine integral banii pe care i-ati platit la cumpararea lor inapoi.

Aceste diamante au o politica de spargere. In cazul incare diamantul se sparge sau se ciobeste bijutierul va schimba diamantul cu un altul nou de aceiasi valoare dar asta numai o singura data. Nici un bijutier nu va oferi aceasta garantie pentru un diamant care nu este 100% si netratat, astfel incat numai din cauza acestei garantii si ar trebui sa va dea de gandit la calitate extraordianara a diamantului. Toate diamantale garantate sant naturale si nu au fost supuse vreunui tratament.

Diamantele grantate tin pasul cu inflatia si astfel odata cu cresterea acesteia va creste si valoarea diamantelor. Acest lucru inseamna ca un diamant garantat care valoreaza o suma de bani azi, va valora mult mai mult in viitor, intrucat pretul diamantelor continua sa creasca. Acest lucru ne este valabil si in cazul celorlalte diamante.

Totodata prin cumpararea unui diamant garantat santeti asigurat in cazul in care exista o cadere a pieteti (criza economica). In cazul in care piata scade, scade si valoarea diamantelor. In acest caz bijutierul de unde ati cumparat diamantul garanteaza ca in cazul unei astfel de scaderi el va suporta diferenta dintre cat valoreaza acum diamantul si cat ati platit pentru el inainte de caderea pietei.

S-ar putea sa fie dificil gasirea unui astfel de bijutier in zona dumneavoastra, dar recomandarea noastra ar fi sa faceti afaceri doar cu un astfel de bijutier care va asigura aceasta garantie. Si intotdeauna precizati bijutierului ca doriti sa cumparati doar diamante garantate. Ati putea gasi un astfel de biutier in zona dumneavoastra folosind resursele online sau pur si simplu telefonand la magazinele de bijuterii locale.

 

 
Bijuterii
rss   Twitter  Facebook
 
| More
Firma contabilitate | Gazduit de Namebox