Achizitionarea Diamantelor Online

Citit de 1162 ori
 
Cu atatea inselatorii in ceea ce priveste diamantele care se intampla in ziua de azi, sa cumperi diamante online aproape ca pare de neconceput. Cu toate acestea puteti cumpara diamante online fara nici un fel de problema atat cat santeti atent.

In primul rand ganditi-va la motivul pentru care doriti sa faceti aceasta achizitie online si nu de la un magazin de bijuterii local. Cel mai comun motiv ar fi pretul. Din cauza faptului ca comerciantii online nu au cheltuieli pe care un magazin local de bijuterii le are, isi permite sa ofere aceleasi bijuterii la preturi mult mai mici. Atentie insa; un pret suspect de mic indica in mod sigur ceva necurat.

Unul dintre avantajele de a cumpara online este oferta nelimitata. Atunci cand faceti cumparaturi offline santeti limitat la ofertele gasite in magazinele din zona dumneavoastra. Online nu exista limite. Dar inca o data trebuie sa aveti mare grija si atentie inainte de a va incredinta banii cuiva pe care nu il vezi si pe care nu l-ai intalnit niciodata.

Inainte de a incepe sa faceti cumparaturi invatati cat de multe puteti despre diamante, in special despre culoarea diamantului, claritatea diamantului, taietura diamantului si carat (greutatea diamantului. Atunci cand aveti cunostinte despre diamante, excrocilor le vor fi mai greu sa va pacaleasca. In momentul in care stiti mai multe despre diamante veti fi pregatit sa incepeti sedinta de cumparaturi.

Cateva sfaturi atunci cand cumparati diamante online:

- Nu va grabiti.
- Nu cumpara primul diamant care iti iese in cale si iti place.
- Uitati-va si dupa alte diamante similare.
- Faceti comparatii astfel incat sa gasiti cel mai bun pret.
- O data ce ati gasit cel mai bun pret puteti incepeti investigatiile.
- Acum aveti cunostinte despre diamante, ati gasit diamantul care va place si ati gasit cel mai mic pret - dar inca mai sant lucruri de facut pana sa cumparati in fapt diamantul.

Intrebati comerciantul daca face parte din vreo asociatie a bijutierilor profesionisti. Citi politica pe care acesta o are cu privire la restituirea banilor si a marfei cumparate. Deasemenea intrebati despre serviciile aditionale, cum ar fi setari, monturi, dimensionarea (bijuteriilor) sau daca ofera transport gratuit. Faceti deasemenea si o cautare dupa review-uri scrise pe internet de catre clienti despre acea companie.

Cereti si un certificat al diamantului eliberat de o sursa de incredere cum ar fi GIA (Gemological Institute Of America). Nu in ultimul rand puteti face apel si la ajutorul unui serviciu de escrow reputabil. Vanzatorul trimite diamantul/bijuteria acestui serviciu iar dumneavoastra trimiteti banii care trebuiesc platiti pentru bijuterie. In momentul in care serviciul de escrow are diamantul de la comerciant si banii de la dumneavoastra, banii ii trimite comerciantului iar dumneavoastra va trimite diamantul. Acesta ar fi cel mai sigur mod de a va proteja banii.
https://www.royaldiamante.ro/

 

 
Bijuterii
rss   Twitter  Facebook
 
| More
Firma contabilitate | Gazduit de Namebox