Ce Sant Diamantele Murdare ?

Citit de 1573 ori
 
Un diamant murdar este unu din doua lucruri: un diamant brut sau un diamant care nu a mai fost curatat de multa vreme. Diamantele brute sant diamante care nu au fost taiate si lustruite, prin urmare acestea sant murdare. Dar acest gen de diamante murdare vor fi in curand taiate si finisate si expuse intr-o eleganta cutie de bijuterii. Apoi cineva il va cumpara si nu dupa mult timp acesta va deveni un diamant murdar din nou.

Diamantele devin murdare. Atunci cand va spalati pe maini si aveti pe deget un inel cu diamante spuma de la sapun se va depune pe el ca o pojghita. Atunci cand va dati cu crema pe maini acesta devine unsuros. Daca faceti dus cu bijuteriile pe dumneavoastra spuma de sapun se va depune pe ele. In mai putin de o zi noul dumnavoastra diamant va deveni murdar.

Cumparati un agent de curatare cu ultrasonice in aceiasi zi in care cumparati bijuteria cu diamant si incercati sa il folositi zilnic daca este cazul. Claritatea diamantului se schimba atunci cand este murdar si isi pierede stralucirea. Prin alocarea unui minut atunci cand este necasar pentru a va curata diamantul veti evita acest lucru iar diamantul dumneavoastra nu va mai fi murdar niciodata.

 

 
Bijuterii
rss   Twitter  Facebook
 
| More
Firma contabilitate | Gazduit de Namebox